X
GO

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik - Thirrje publike për angazhimin e dy kandidateve për komision të vleresimit

  • 14.08.2017
  • Author: Dardan Krypa
  • Number of views: 5799
  • 0 Comments

Thirrja  publike eshte per angazhimin e dy kandidateve per komision te vleresimit te projektit “promovimi i mbeshtetjes se bizneseve m grante komunale dhe subvencione per bujqesi nga Komuna e Gjakoves”

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker