X
GO

Drejtoria për Bujqesi, Pylltari dhe Zhvillim Rural - Thirrje publike per mbështetje financiare për OJQ-të

  • 10.08.2017
  • Author: Dardan Krypa
  • Number of views: 4371
  • 0 Comments

Ftesa publike e Drejtorise per Bujqesi, Pylltari dhe Zhvillim Rural i dedikohet per aplikim te OJQ-ve te cilat do te zbatojnë dy aktivitete te sektorit te bletarisë per bletaret e komunës se Gjakoves:

1.       Organizimi i vizitës studimore per 40-50 bletare ne vendet e rajonit, dhe

2.       Organizimin e “Festes se mjaltës 2017” ne Gjakove duke perfshire eshë organizimin e sesioneve plenare me eksperte te fushës se bletarisë lidhur me trendët e sektorit te bletarisë dhe edukimin e mëtutjeshëm te bletareve.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker