X
GO
NVO

Shfmu: “Zef Lush Marku”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 9
 • -
 • 1946
 • Kriger Ramaja
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Puna në këtë shkollë fillon me 18.10.1946, si shkollë katër klasëshe – dy vjeçare. Me 24.04.1959, me pëlqimin e organizatave shoqërore-politike dhe Kuvendit të Komunës së Gjakovës, shkollës fillore ju dha emri i militantit të ideve komuniste “Zef Lush Marku “.Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 618 nxënës.
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |