X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

George Williams Youth Association in Kosovo

Other / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 51143892
 • -
 • 2013
 • Dorina Lluka
 • 3
 • 2
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Te promovoj vlera dhe barazi per te gjithe pa as nje dallim dhe te ofroj zhvillim te rinis dhe femrave ne Kosove dhe jashte saj.
 • Organization Activity
 • -Promovomin dhe fuqizimine rolit te gruas në shoqëri -Shërbime për pergaditje te të rinjëve për punësimin dhe edukimin e të rinjëve -Programet e shkëmbimeve te të rinjëve jashte shtetit. -Programet për zhvillim të fëmijëve. -Programet tona do të bazohen në tetë shtyllat e milleniumit të ri te Kombeve te Bashkuara

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |