X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Sh.m. Teknike “Nexhmedin Nixha”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 46
 • -
 • 1969
 • Neshet Këpuska
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Është themeluar në vitin 1969 sipas aktvendimit nr. 01-2158 të Kuvendit Komunal të Gjakovës me fuzionimin e shkollës së mesme ekonomike, shkollës së mesme të tekstilit dhe shkollës së nxënësve në ekonomi. Në vitin shkollorë 1977-78 me aplikimin e reformës shkollore dhe nevojat e ekonomisë formohet qendra për aftësimin mesëm të orientuar në të cilin vepron edhe qendra shkollore teknike si shkollë e mesme profesionale.Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 498 nxënës
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |