X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Sh.m. Ekonomike "Kadri Kusari”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 45
 • -
 • 1960
 • Merita Bokshi
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Shkolla e mesme ekonomike “Kadri Kusari” në Gjakovë ka filluar të funksionoj si shkollë e pavarur në vitin 1960. Që nga viti 1981 mësimi është zhvilluar në objektin shkollor që gjendet sot. Me propozimin e shkollës dhe LASH “N. Frashëri” në Gjakovë në vitin 1992 dhe aprovimin MASHT-it shkolla emërtohet me emrin e pedagogut e atdhetarit të njohur Kadri Kusari. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 932 nxënës.
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |