X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Gjimnazi: “Hajdar Dushi”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 42
 • -
 • 1953
 • Bedri Cahani
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Në vitin 1953 hapet shkolla e mesme që në atë kohë quhej Gjimnazi real i Gjakovës, në vitin 1990 Kuvendi i Kosovës sjell Vendimin për themelimin e gjimnazeve, kështu që shkolla e mesme Qendra Matematiko-Natyrore “Hajdar Dushi”, emërohet Gjimnazi “Hajdar Dushi”- hero i popullit te Luftës së II-të Botërore. Ne këtë gjimnaz janë profilet e shkencave natyrore, shoqërore, matematikore dhe te përgjithshme. Ne kuadër te këtij gjimnazi janë edhe paralelet e ndara ne fshatin Bishtazhin, Cermjan dhe Pono
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |