X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu dhe shk.e mesme: “Prenk Jakova”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 41
 • -
 • 1970
 • Kastriot Sada
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Në bazë të Pleqësisë për Arsim e Kulturë e KK Gjakovë, u muar Vendimi në vitin 1970 që u themelua Shkolla e Ulët e Muzikës në Gjakovë. Kjo shkollë e mori emrin Prenk Jakova , i cili ishte një ndër kolosët më të mëdhenj të muzikës shqiptare për të gjitha kohërat. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 316 nxënës.
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |