X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu: “Sulejman Voksh”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 15
 • -
 • 1950
 • Murteza Nuza
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Kjo shkollë është themeluar më 10.05.1950 me Vendim të Kuvendit Komunal-Ponoshecit. Në kuadër të shkollës ekzistojnë dy paralele të ndara fizike: në Nec dhe Shishmon, ku mësimi zhvillohet në paralele të kombinuara. Para këtij viti ka ekzistuar shkolla fillore 4 klasë-she në kohën e ish Jugosllavisë së vjetër. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 169 nxënës.
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |