X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

NGO

InstitucionOrganizate_Detail

Klubi i Notit Vllaznimi

Sportive / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 51154215
 • -
 • 2015
 • Ymer Lota
 • 3
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Masovizimi, ofrimi i ndihmes ne zhvillimin e notit dhe organizimi i sportit të notit, ne komunen e Gjakoves.
 • Organization Activity
 • - Trajnime dhe aftësim në not; - Stërvitje profesionale për notarët; - Organizimi dhe perparimi profesional i notareve, trajnereve, refereve - merr pjese ne manifestime dhe gara ne nivel te vendit dhe nderkombetare; -Ndihmon ne promovimin dhe zhvillimin e sportit te notit - Sherbimet do te jene nën çmimin e tregut
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |