X
GO
Vesti i Događaji

Takimi i organizuar nga Zyra e Prokurimit, në bashkëpunim me Drejtorin e Arsimit të Komunës së Gjakovës

  • 02.11.2017
  • Author: Dardan Krypa
  • Broj pregleda: 2558
  • 0 Comments

“Me datë 01 Nëntor 2017, në Shkollën e Mesme të Lartë “Hajdar Dushi” në Gjakovë, është mbajt takimi i organizuar nga Zyra e Prokurimit, në bashkëpunim me Drejtorin e Arsimit të Komunës së Gjakovës, ku të pranishëm ishin rreth 55 përfaqësues të institucioneve shkollore dhe kulturore të Komunës së Gjakovës, drejtoret e të gjitha shkollave fillore dhe të mesme, si dhe drejtorët e institucioneve mbikëqyrëse nga DKRS.

Qëllimi i këtij takimi kishte të bënte me udhëzimet e qarta lidhur me hartimin e Planit t ë Prokurimit për vitin 2018. Udhëzimet te cilat ne detaje u dhanë nga zyrtarët e komunës dhe ekspertët e prokurimit nga Projekti TEAM i financuar nga USAID . 

Ky takim u mirëprit nga të pranishmit dhe mbetet që pas dorëzimit të kërkesave në Drejtorin e Arsimit të finalizohet Planifikimi i Prokurimit për vitin 2018.”

Dokumenti za preuzimanje

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker