X
GO
Vesti i Događaji

Kryetari Gjini nderon figurën e komandantit Avdullah Babalija

Kryetari Gjini nderon figurën e komandantit Avdullah Babalija

 

 

Në përvjetorin e vdekjes, Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka kujtuar dhe nderuar figurën e Komandantit Avdullah Babalija. “Sot kujtojmë një njeri që i ka përjetuar plagët e luftës në betejat më të vështira. Të gjithë ne e kemi njohur Avdullah Babalinë edhe si komandant por edhe si njeri të devotshëm për punën, për familjen, për qytetin” u shpreh ndër të tjera ai. Avdullah Babalija vdiq në vitin 2015 pas një sulmi kardiak.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker