X
GO
Vesti i Događaji

F T E S Ë PËR TAKIM ME QYTETARË

  • 15.11.2017
  • Author: Dardan Krypa
  • Broj pregleda: 2340
  • 0 Comments

F T E S Ë PËR TAKIM ME QYTETARË

Planin Rregullues të Hollësishëm të Kompleksit Urbanistik “Rezinë dhe Petro Nini Luarasi” - Gjakovë

Dokumenti za preuzimanje

  • FTESA(.pdf, 723,04 KB) - 15 Preuzimanje (a)
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker