X
GO
Vesti i Događaji

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik - Thirrje publike per mbështetje financiare për OJQ-të

  • 08.08.2017
  • Author: Dardan Krypa
  • Broj pregleda: 4151
  • 0 Comments

THIRRJE PUBLIKE

Për ofrimin e mbështetjes financiare publike për financimin e projektit të OJQ-ve që kontribuojnë në fushën e Promovimit të zhvillimit  të bizneseve përfituese të granteve dhe subvencioneve për bujqësi nga Komuna e  Gjakovës

Dokumenti za preuzimanje

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker