X
GO
Vesti i Događaji
Gjakova, qyteti i festave në çdo dimension 03.01.20200

Gjakova, qyteti i festave në çdo dimension

Ansambli Muzikor i Komunës së Gjakovës “Orkestra” nën patronatin e Kryetarit të Komunës, Ardian Gjini, në sallën e Pallatit të Kulturës “Asim Vokshi” ka mbajtur koncertin festiv të vitit të Ri.

Inaugurohet aparatura Riciklo-Rimbursohu 03.01.20200

Inaugurohet aparatura Riciklo-Rimbursohu

Drejtoria komunale për Zhvillim Ekonomik e udhëhequr nga drejtori Ferdinand Kolaj, këtë të shtunë ka përuruar edhe një tjetër projekt nga i cili do të përfitojnë drejtëpërdrejtë qytetarët e komunës sonë.
Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik Lumi “Erenik”. 03.01.20200

Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik Lumi “Erenik”.

Ka përfunduar faza e dytë e punimeve në atraksionin turistik “Lumi Erenik”.

“Kjo është një pikë që frekuentohet shpesh nga të gjithë banorët e Komunës së Gjakovës. Në të ardhmen do të jetë shumë më atraktive sepse shtatë (7) hektarë tokë që janë në pronësi të komunës do të shfrytëzohen për kamping” tha ndër të tjera Kryetari i Komunës, Ardian Gjini i cili mori pjesë në përurimin e punimeve.
Familjet e zhvendosura të komuniteteve Rom, Ashkalinje dhe Egjiptian bëhen me shtëpi të reja 27.12.20190

Familjet e zhvendosura të komuniteteve Rom, Ashkalinje dhe Egjiptian bëhen me shtëpi të reja

Është finalizuar në tërësi projekti për ndërtimin shtëpive banimi për tetë(8) familjeve të zhvendosura të komuniteteve Rom, Ashkalinjë dhe Egjiptian të cilat janë ndërtuar nga IOM në bashkëfinancim edhe nga Bashkimi Europian dhe Ministria për Komunitete dhe Kthim.
Në Gjakovë festohet Krishtlindja 27.12.20190

Në Gjakovë festohet Krishtlindja

Me rastin e festës së Krishtlindjes, kryetari i komunës, Ardian Gjini me bashkëpunëtorë ishin të pranishëm së bashku me besimtarët e krishterë, në meshën e mbajtur në kishën e Shën Rroku.
Komuna e Gjakovës gëzon me dhurata fëmijët pa përkujdesje prindërore 27.12.20190

Komuna e Gjakovës gëzon me dhurata fëmijët pa përkujdesje prindërore

Zemrat e 19-të fëmijëve pa përkujdesje prindërore sot sado pak janë plotësuar me dhuratat që Kryetari i Komunës, Ardian Gjini iu dhuroj.

Gjatë gjithë vitit këta fëmijë kanë kujdesin e pakushtëzuar të familjeve strehuese të cilat janë në shërbim të tyre duke iu ofruar dashuri, strehim e mbi të gjitha familje.

Gjakova zgjedhë sportistët më të mirë të vitit 2019 27.12.20190

Gjakova zgjedhë sportistët më të mirë të vitit 2019

Nën organizimin e Komunës së Gjakovës, përkatësisht Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport është mbajtur edicioni i 35-të me radhë i Manifestimit Sportiv “Laureatët 2019”.
Komuna e Gjakovës dhe USAID-i vazhdojnë bashkëpunimin 27.12.20190

Komuna e Gjakovës dhe USAID-i vazhdojnë bashkëpunimin

Komuna e Gjakovës do të vazhdojë bashkëpunimin me USAID-in, në kuadër të implementimit të projektit ““Komunat transparente, efektive dhe llogaridhënëse”.

Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Komunitete 23.12.20190

Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Komunitete

Komiteti për Komunitete i Komunës së Gjakovës, ka mbajtur mbledhjen e fundit për këtë vit kalendarik. Në informatën e dhënë nga zyrtarët e Zyrës Komunale për Komunitete dhe Kthim, është bërë e ditur se këtë vit janë riatdhesuar 72 persona.
RSS
First45679111213Last

Theme picker