X
GO
Vesti i Događaji
Inspektorati Policor i Kosovës mban takim me qytetarët e Gjakovës 29.10.20190

Inspektorati Policor i Kosovës mban takim me qytetarët e Gjakovës

Përfaqësues nga Inspektorati Policor i Kosovës kanë mbajtur sot një takim me qytetarët e komunës së Gjakovës me të cilët kanë bashkëbiseduar për aktivitetin e këtij agjencioni dhe rëndësinë që ka bashkëpunimi i qytetarëve me këtë agjencion.
Komuna subvencionon bujqit me motokultivator 29.10.20190

Komuna subvencionon bujqit me motokultivator

Njëzet e shtatë (27) bujq sot janë pajisur me motokultivator të cilët do të iu shërbejnë atyre për punën e përditshme nëpër serra, pemëtari dhe perimtari.
Komuna e Gjakovës përkrahë personat me aftësi të kufizuara 29.10.20190

Komuna e Gjakovës përkrahë personat me aftësi të kufizuara

Komuna e Gjakovës, gjegjësisht Zyra për të Drejtat e Njeriut në mbështetje edhe të misionit të OSBE-së, në kuadër të fushatës vetdijësuese “Mundësi e barabartë profesionale” për integrimin e personave me aftësi të kufizuar.
Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa 17.10.20190

Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Politikë dhe Financa

Në mbledhjen e radhës të Komitetit për Politikë dhe Financa të kryesuar nga Anton Shala, janë miratuar të gjitha pikat e propozuara të rendit të ditës, të cilat pas shqyrtimeve të njëjtat do të diskutohen në mbledhjen e Kuvendit të Komunës që mbahet këtë muaj.
Nisin dy rrugë të reja në fshatin Kushavec 16.10.20190

Nisin dy rrugë të reja në fshatin Kushavec

Peisazhi i bukur i fshatit Kushavec do të jetë më lehtë i qasshëm tani që ka filluar asfaltimi i rrugës për tek Kodra Kuzhnini dhe rruga „Liza Vorfi“.
Kuvendi komunal miraton buxhetin për vitin 2020 27.09.20190

Kuvendi komunal miraton buxhetin për vitin 2020

Kuvendi i Komunës së Gjakovës, sot ka mbajtur mbledhjen e rregullt të saj, ku pas prezantimit të pikave të rendit të propozuara nga kryesuesi Anton Shala, të njëjtat edhe janë miratuar nga këshilltarët komunal.
Komuna e Gjakovës, nikoqire e Panairit për Promovimin e Produkteve Agro –Turistike 26.09.20190

Komuna e Gjakovës, nikoqire e Panairit për Promovimin e Produkteve Agro –Turistike

Komuna e Gjakovës, nikoqire e Panairit për Promovimin e Produkteve Agro –Turistike. Ky eveniment mblodhi fermerë, agrobiznese dhe operatorë turistikë nga qytete të ndryshme të Kosovës dhe Shqipërisë.
Kryetari Gjini pret përfaqësuesit e DEMOS-it zvicran 26.09.20190

Kryetari Gjini pret përfaqësuesit e DEMOS-it zvicran

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka pritur në takim përfaqësues të programit Demos nga organizata zvicerane Helvetas. Ai është informuar për nisjen e procesit të auditimit të pjesës së parë të projektit të rrugës “Bujar Roka” nga kjo organizatë.
Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit 09.02.20180

Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit

Është mbajtur sot mbledhja e radhës e Bordit të Drejtorëve në komunën e Gjakovës. Me propozim të kryetarit të komunës Ardian Gjini në këtë takim janë themeluar dy grupe punuese, ai për hartimin e planit për arsim dhe ai për hartimin e planit për mjedis. Të dy grupet do të përbëhet nga përfaqësues të drejtorive komunale, ndërsa pikësynim do ta kenë përmirësimin e gjendjes në këto dy fusha.
RSS
First34568101112Last

Theme picker