X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

Projekat

Projekti

Renovime te ndryshme në disa shkolla- pjesa e II-të

Investim Kapital_EN
  • Status:
  • Date Started:
  • Finish Date:
  • Place:
  • Address:
  • Budget:


Renovime në shkollat : 1. SHfmu " Zef L. Marku" në Brekoc, renovimi i dyshemeve në dhoma mësimi, adaptimi i zyreve të administratës dhe molerimi- vlera e investimeve 7.018,00 € 2. Shfmu "Durak Ahmeti" në Demjan 1, renovim i dyshemeve në dhoma mësimi në katin e dytë dhe molerim. Vlera e investimeve 5.424,16 € 3. Shfmu "Anton Çeta" në Dol, ndërtimi i gropes septike dhe stehës së kulmit. Vlera e investimeve 3.860,00 € dhe 4. Shfmu. "Shaban Golaj" në Lipovec, ndërtimi i strehës së kulmit. Vlera e investimeve 1.080.00 €

Nr. identifikimit: 632 - 16 -027 -521 Date: 06.07.2016 Kontraktori: N.N.T. "El-Com" Gjakovë Vlera e kontratës: 17.382,16 €
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Social Buttons