X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Pretraga Projekta
 Project NameProject BudgetProject PlaceDate StartedFinish DateProject StatusLikes 
     
Data pager
First Page Previous Page
123
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 58 items in 3 pages
Ndërtimi/asfaltimi i Rr.në fshatin Brekoc lagjia Muçaj 40000,00Brekoc  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fshatin Guskë 40000,00Guskë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fshatin Demjan 60000,00Damjan  I ardhshem 0 View
Ndërtimi dhe sanimi me kubëza betoni dhe graniti 150000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës Bajrush Avdul Gashi 50000,00Rogovë  I ardhshem 0 View
Trotuaret në Rr.Tranzit 50000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rregullimi i kanalizimit përgjatë rrugës Wesly Clark 40000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Ndërtimi/asfaltimi i rrugës Gjon Sereqi 40000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rruga Pjetër Budi - me kubëza 15000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rruga Haki Taha - kubëza 30000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rruga Mazllom Mejzini - me kubëza 30000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rruga Muharrem Domi - asfalt 50000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Sheshi Marin Barleti - me kubëza 20000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Sheshi Qerdhja e femijëve - Ganimete Terbeshi - me kubëza 20000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rrugica te Marije Shllaku 9000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rruga Latif Jaka 9000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rruga Ilir Soba 20000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rruga Fatmir Kërleshi 20000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Trotuaret dhe rruga Sadik Pozhegu 20000,00Gjakovë  I ardhshem 0 View
Rruga fshati Zhub 20000,00Zhub  I ardhshem 0 View

 

Print