X
GO
NVO

JAKOVA INNOVATION CENTER

Other / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 52002796
 • 601121106
 • 2013
 • Fatos Axhemi
 • 2
 • 2
 • 0
 • 6
 • 2
 • 4
 • Organization Mission
 • 3.1.1. T’ju ofrojnë ndihmë kompanive - bizneseve që startojnë duke u ndihmuar atyre që të mbijetojnë dhe të rriten gjatë periudhës së fillimit kur ato janë më të ndjeshme. Sigurojnë një asistencë administrative, shërbime përkrahëse teknike. Qëllimi kryesor i OJQ-së JIC është që të ndihmojë në krijimin e bizneseve të cilat tregojnë potencial për të qëndruar mirë financiarisht pasi që të dalin nga JIC, pas një periudhe të caktuar. Gjithashtu ofrojnë shërbime të përbashkëta në ndërmarrësi dhe asist
 • Organization Activity
 • 3.2.1. JIC ndihmon në krijimin dhe zhvillimin e Ndërmarrjeve Mikro të Vogla dhe Mesme - NMVM të qëndrueshëm të cilat ndikojnë në rritjen e punësimit. Ulin rrezikun dhe shpenzimet e themelimit të një biznesi për ndërmarrësit gjersa ofrojnë qasje të lehtë dhe të shpejtë për trajnime dhe këshilla të biznesit në një periudhe shumë kritike. 3.2.2. Mbështetjen e bizneseve fillestar - ideve të reja për biznes; 3.2.3. Nxitjen dhe inkurajimin e të rinjve për biznes; 3.2.4. Të ndihmojë në zhvi

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |