X
GO

Xhamia e Mullajusufit

Rr. Konferenca e Bunjanit

E ndërtuar më 1854 nga tri familje të një gjaku (të mullahasanëve, të mullashabanëve dhe të mullamuslive) për kah madhësia dhe për kah bukuria vjen menjëherë pas Xhamisë së Hadumit. Ka një minare të bukur prej guri të skalitur, dy dhoma në hyrje dhe një oborr me një krua.
Print
Categories: Trashëgimia
Tags:

Theme picker