X
GO

Në Gjakovë festohet Krishtlindja

Në Gjakovë festohet Krishtlindja
Me rastin e festës së Krishtlindjes, kryetari i komunës, Ardian Gjini me bashkëpunëtorë ishin të pranishëm së bashku me besimtarët e krishterë, në meshën e mbajtur në kishën e Shën Rroku.

Gjatë kësaj nate të shenjtë, u urua për paqe, shëndet dhe lumturi mes të gjithë njerëzve pa dallim.
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker