X
GO

Me datë 12 mars mbahet panairi i punës

Me datë 12 mars mbahet panairi i punës
Ju njoftojmë se me organizim të përbashkët të Komunës së Gjakovës, Ministrisë së Punës dhe të Mirëqenies Sociale të Republikës së Kosovës, organizatës gjermane GIZ, si dhe German Cooporation Deutsche Zusammeharbeit, me datë 12 mars 2016, e shtunë, në Gjakovë organizohet panairi i punës. Ky panair mbahet na ambientet e shkollës së mesme “Hajdar Dushi”, duke filluar nga ora 09:30 deri në ora 17:30.    
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker