X
GO

Fit For Future 15 Dhjetor 2015

Diten e marte, me 15 Dhjetor 2015, do te jemi bashke ne Gjakove, ne Programin e Komunikimit Fit For Future (FFF), organizuar zemergjeresisht nga Jakova Innovation Center. Bashkangjitur ju lutem gjeni programin e dites dhe dy fjale per FFF.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker