X
GO

Gjakova pjesë e turneut të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve

Gjakova pjesë e turneut të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve

Gjakova, pjesë e turneut historik të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve i cili edhe një herë pas 30 vitesh do të na prezantojë vlerat e mrekullueshme që ruan folklori ynë popullor.

Zyrtarisht, lajmi për organizimin e kësaj ngjarjeje kulturore edhe në Gjakovë, është dhënë sot në Kabinetin e Kryetarit Gjini gjatë një conference për media, pjesë e së cilës ishin edhe Ansambli.

“Ne, me vite dhe me dekada të tëra jemi frymëzuar nga prodhimtaria artistike e Ansamblit tonë. Andaj, është ndjenjë e bukur që pas 30 vitesh të shijojmë një koncert të tillë, jehona e të cilit do të jetë e jashtëzakonshme” u shpreh ndër të tjera Kryetari i Komunës tonë.

Në komunën tonë, koncerti i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve do të mbahet më datë 26 Prill, në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi” nga ora 20:30. Hyrja është pa pagesë.

Shefi i Zyrës së Rumanisë në Kosovë viziton Gjakovën

Shefi i Zyrës së Rumanisë në Kosovë viziton Gjakovën

Po ndërtohet kanali i ujitjes në Shqiponjë

Po ndërtohet kanali i ujitjes në Shqiponjë

Kryetari Gjini pret në takim Kryetarin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

Kryetari Gjini pret në takim Kryetarin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

Mbahet Dëgjim Publik për shpronësimin e pronave brenda Aeroportit të Gjakovës

Mbahet Dëgjim Publik për shpronësimin e pronave brenda Aeroportit të Gjakovës

Në prag të Ramazanit shpërndahen 300 pako ushqimore

Në prag të Ramazanit shpërndahen 300 pako ushqimore

Po renovohet Muzeu Etnografik

Po renovohet Muzeu Etnografik
RSS
123468910Last

Theme picker