X
GO
NVO

KLUBI I BOKSIT - EDI

Sportive / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 51153642
 • -
 • 2015
 • Lorik Sylhasi
 • 3
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Ofrimit te keshillave dhe mbeshtetjes ne masivizimin, zhvillimin e sportit te boksit amator dhe profesionist si dhe përgatitjen e rinise Kosovare për kampionate kombëtare dhe ndërkombëtare
 • Organization Activity
 • Organizimi i garave neper shkollat e te gjitha niveleve ne komunen e Gjakoves Perfaqesimi I organizates dhe kontaktet me klubet kombetare dhe nderkombetare te boksit me leje praprake te organeve te FBK Pjesemarrja ne turne, kampionate dhe gara kombetare dhe nderkombetare ne sportin e boksit Organizimi i stërvitjeve dhe përgaditjeve fizike, të rinisë në aspektin edukativ, psiko-fizik, Organizimi i punës pedagogjike, në kuptimin e organizimit te trajnimeve, seminareve, këshillimeve me eksper
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |