X
GO

Kryetari Gjini pret në takim Shefin e Këshillit të Evropës Frank Power

 • 18.02.2021
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 2110
 • 0 Comments
Kryetari Gjini pret në takim Shefin e Këshillit të Evropës Frank Power

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Shefin e Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë, Frank Power.

Ata biseduan për bashkëpunimin në mes të Këshillit të Evropës dhe Komunës së Gjakovës, veçanërisht për projektet për edukimin e fëmijëve më aftësi të kufizuara dhe atyre të komuniteteve jo-shumicë.

Kryetari Gjini u shpreh mirënjohës ndaj Shefit Power për vizitën dhe mbështetjen e vazhdueshme të Zyrës së Këshillit të Evropës për Komunën e Gjakovës.

Komuna e Gjakovës dhe Caritas Kosova me marrëveshje të re

 • 16.02.2021
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 1986
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës dhe Caritas Kosova me marrëveshje të re

Finalizohen 3 projekte infrastrukturore

 • 15.12.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 2609
 • 0 Comments
Finalizohen 3 projekte infrastrukturore

Kanë përfunduar punimet për ndërtimin dhe asfaltimin e rrugëve në lagjen Muqaj në Brekoc, 14 segmenteve rrugore në Çabrat dhe atyre në lagjen Dervish Shaqa në Osek Hylë.

“Jam shumë i lumtur për përfundimin e këtyre projekteve infrastrukturore në komunën e Gjakovës. Bëhet fjalë për rrugë të gjata të cilat kanë qenë në baltë për një kohë të gjatë. Tani, banorët do të kenë mirëqenie më të mirë dhe qasje më të lehtë. Krahas investimeve të tjera, do të vazhdojmë me realizimin e projekteve infrastrukturore, deri në finalizimin e tërësishëm të tyre” u shpreh Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, gjatë bashkëbisedimit më banorë.

Përfundon faza e parë e ndriçimit në shtigjet e Shkugëzës

 • 09.11.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 2652
 • 0 Comments
Përfundon faza e parë e ndriçimit në shtigjet e Shkugëzës

Vendosja e shtyllave të ndriçimit në shtigjet e Shkugëzës, do të ju mundësojë qytetarëve lëvizje të lehtë dhe të sigurtë në këtë zonë gjatë orëve të mbrëmjes.

Gjatë inaugurimit të këtij projekti, Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, u shpreh mirënjohës ndaj Kforit Italian me të cilin janë dakorduar për financimin e fazës së parë të projektit për ndriçimin e shtigjeve. “Si qeverisje komunale, do të vazhdojmë me realizimin e projekteve të tjera në këtë zonë. Dua të falënderoj Kforin Italian për këtë projekt. Bashkëpunimi jonë do të vazhdojë edhe më tutje” tha Kryetari Gjini.

Shtabi për Menaxhimin e COVID-19 mban mbledhjen e radhës

 • 03.11.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 2703
 • 0 Comments
Shtabi për Menaxhimin e COVID-19 mban mbledhjen e radhës

Kryetari Gjini pret në takim vajzat e KB "Vëllaznimi"

 • 03.11.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 2450
 • 0 Comments
Kryetari Gjini pret në takim vajzat e KB "Vëllaznimi"

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, krenar me vajzat e Klubit të Basketbollit “Vëllaznimi” dhe i gatshëm për të vazhduar përpjekjet për të përkrahur këtë klub!

Fillon projekti për ndërtimin e 10 akseve rrugore në Rogovë të Hasit

 • 02.11.2020
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 2389
 • 0 Comments
Fillon projekti për ndërtimin e 10 akseve rrugore në Rogovë të Hasit

Marre parasysh Vendimin e ri te Qeverise për masat e veçanta për mbrojtjen nga pandemia Covid, nga sot date 02.11.2020 Komuna e Gjakovës me institucionet relevante  ka vendosur qe shërbimi për pacientet pozitive me Covid -19  te cilët janë me Terapi Paranterale te behet vetëm ne Qendrën E Mjekësisë Familjare “Emin Duraku” e cila gjendet pranë shkollës me te njëjtin emër.

Të njëjtit nëse nuk kane mundësi ti  bëjnë vizitat ne këtë qendër , i lusim qe te thërrasin ne numrin 0390 326-749 dhe shërbimin nga personeli shëndetësor do ta marrin përmes vizitave ne shtëpitë e tyre. Kjo qendër do te punoje çdo dite nga ora 09:00 deri ne ora 21:00 edhe gjate ditëve te vikendit.

 

Po ashtu, referuar Vendimit te Qeverise shtabet komunale për parandalimin e  epidemisë , Drejtoria për Shëndetësi dhe QKMF-te do ta mbikëqyrin deri ne dy jave ecurinë e shëndetit  te personave te infektuar, dhe ti raportojnë ne baza ditore Qendrës Rajonale te Shëndetit Publik-IKSHP  për aktivitet e ndërmarra dhe për situatën ne teren.

RSS
First910111213151718

Theme picker