Kërkimi i Bizneseve
 Emri i BiznesitPronariAdresaVendiEmailSektoriNr. Tel 
     
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  3 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
NERTILI Lulzim ZekaTirana p.n.Gjakovëinfo@nertili.comTregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani0390-330-402 View
VIVA FRESH Xhevdet RexhepiU.Ç.K.Gjakovëinfo@vivafresh-rks.comTregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani044-535-782 View
ETC Adem KelmendiNëna TerezëGjakovëinfo@etc-ks.comTregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit)038-545-300 View

 

Print